1/13
Rooftop Projekt

A modern és letisztult külsejű, AA energetikai besorolású lakóház minden szempontból megfelel a mai elvárásoknak. Az erkélyes lakások nagy üvegfelületekkel,háromrétegű nyílászárókkal rendelkeznek. A praktikus élettereket jól koncepcionált belsőépítészeti megoldások jellemzik. A lakások fűtése központi gázkazánnal lesz kialakítva amely teret szabadít fel a lakásokban. A fürdőszobákat magas minőségű szaniterekkel és burkolatokkal szereljük.

Zugló mindig jó választás azoknak, akik egyszerre szeretnék élvezni a belváros közelségét, illetve a környék nyújtotta zöldet és nyugalmat – mindezt megfizethető áron. A Zászlós utca elhelyezkedése kifejezetten előnyös: több, a belvároshoz is gyors elérést kínáló közlekedési lehetőség közelében, mégis teljesen elszigetelten a Hungária körút zajától, madárcsicsergős környezetben fekszik. Az új Puskás Ferenc Stadion épülésével a környék még gyorsabb fejlődésnek indult, így befektetési szempontból is kedvező választás a környéken ingatlant vásárolni.

A környék

 

Miért válasszon minket?

Ha közel a belvároshoz, de mégis zöld környezetben szeretne élni, a Rooftop jó választás. Zugló (XIV. kerület) nem véletlenül a pesti oldal legmagasabb presztízsű területe: a közkedvelt környéken minden megtalálható, amire csak szükség lehet. Kikapcsolódás, sportolás, ügyintézés, bevásárlás – ezt mind könnyedén intézheti a Zugló keleti részén fekvő Törökőr városrészben.
A belváros is gyorsan megközelíthető: pár perc sétával elérhető a
2-es metró vagy az 1 és 1A villamos.

Kövesse nyomon az építkezést!
2019.05.

Az alábbi mező kitöltésével ön elismeri, hogy megismerte az adatvédelmi tájékoztatót és hozzájárul az abban foglaltakhoz.

 

Értékesítés
 
Tel.: +36706214651
Kapcsolat
Wesselton Kft.
Budapest
info@wesselton.hu

Site Title

Elkészült az udvari homlokzat!
2018.10.
2018.07.
Átadott épület Zászlós utca 26-28

© 2017

Wesselton Kft.

A weboldal tartalmának szerzői joga kizárólag a Wesselton Kft.-t illeti meg. A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme kizárólag  a Wesselton Kft. előzetes, írásos engedélyével használható fel.

A portál szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk felhasználásából adódó kár bekövetkeztéért.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now